De Platformtrap van Altrex

Bij de Platformtrap staat veiligheid voorop. Zo werk je namelijk altijd veilig met je handen vrij dankzij de leuningen rondom het werkplatform. Daarnaast heb je op dit plateau van wel 60 bij 40 centimeter altijd voldoende ruimte en stacomfort, ook tijdens langere werkzaamheden. De Platformtrap staat extra stabiel dankzij de telescopische stabilisator. De trap is zelf ook nog eens telescopisch verstelbaar. Handig, hierdoor sta je altijd op jouw gewenste hoogte. Zelfs op een ondergrond van ongelijk niveau. Deze vernuftige trap is perfect voor in de bouw of industrie.

 

De platformtrap is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. De 3 (+1), 5 (+2), 5 (+2) met foldable guardrail, 8 (+2) en de 8 (+3) sporten. In dit geval staat het plussymbool voor het aantal sporten waarmee de trap telescopisch kan worden verlengd. Bij de variant met foldable guardrail kan de leuning in worden geklapt. Dit scheelt al snel 65 centimeter in transportlengte, waardoor deze variant nog gemakkelijker vervoerd kan worden.

 

Kenmerken:

 

Eenvoudig te verplaatsen
Met de wielen onder de Platformtrap verplaats je de trap heel gemakkelijk. Perfect voor wanneer je op meerdere plekken aan het werk moet.

 

Platformtrap met veiligheidsleuning+ Veilig en functioneel
Dankzij de leuningen rondom sta je altijd veilig en heb je alle handen vrij voor jouw werkzaamheden.

 

Trap met groot platform+ Optimaal stacomfort
Op de Platformtrap sta je altijd comfortabel. Dit komt door het extra grote platform van 60 bij 40 centimeter.

 

Telescopisch instelbare trap+ Telescopisch instelbaar
De Platformtrap is ook telescopisch instelbaar. Handig, als je moet werken op een ongelijk niveau.