Training

Er verschijnen regelmatig nieuwe producten op uw vakgebied. Ze kunnen uw werkzaamheden vereenvoudigen of ze overtreffen bestaande producten in kwaliteit of gemak. Het is dus zeker interessant om de ontwikkelingen in de schildersbranche te volgen. Plug organiseert regelmatig trainingen om u kennis te laten maken met nieuwe verf of schildersgereedschappen. Altijd nodigen wij daarbij de specialisten uit, die aan de wieg van het product hebben gestaan. Als het maar even kan, laten wij u de producten zelf uittesten. Het is tevens een leuke gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, waarbij u kennis kunt uitwisselen met vakgenoten. Daarnaast verwijzen wij u graag naar de onderstaande link van de SigmaClass cursussen, die geschikt zijn voor iedereen die te maken heeft met onderhoud. Ze voorzien u van alle kennis en vaardigheden om de uitdagingen in uw werk nóg beter aan te gaan. Schrijf u vandaag nog in!

Logistiek

Tijd is geld en wij begrijpen dat. Daarom hebben wij een logistieke dienstverlening, die absoluut het verschil kan maken. Onze eigen betrokken chauffeurs zorgen er iedere dag voor, dat via uitgekiende routes u de producten op tijd ontvangt. Meestal gebeurt dit op dezelfde dag, waarbij u ervoor kunt kiezen om de bestelling te laten afleveren op de projecten of in het magazijn. De kwaliteit van onze leveringen wordt nauwlettend bewaakt. Al onze producten zijn goed ingepakt. De chauffeur controleert samen met de ontvanger of de levering volledig en zonder schade is. Dat scheelt een hoop tijd, maar reduceert ook zeker faalkosten.

Commercie

Het uitwisselen van ervaringen, netwerken en informatie is belangrijk. Verfgroothandel Plug fungeert graag als spin-in-het-web, waarbij wij graag met u van gedachten wisselen over bepaalde kansen, uitdagingen of actuele zaken in de markt. U kunt ook gebruik maken van ons trainings- en ontmoetingsruimte in Amsterdam-Noord, waarbij u dit als commercieel initiatief naar uw klanten kunt inzetten.