Aquavision 2K Seiden MAttlack

AQUAVISION 2K SEIDEN MATTLACK

EEN LAK VOOR OPPERVLAKKEN DIE BIJZONDER ZWAAR WORDEN BELAST.

 

Vistapaint introduceert de Aquavision 2K Zijdemat Lak van SÜDWEST.

Deze 100% ISOCYANAAT VRIJE krachtpatser is een universele toepasbare robuuste en stootvaste 2k lak die huidvet resistent is en goed bestand tegen reinigingsmiddelen. Hierdoor is deze krachtpatser zeer geschikt is voor toepassing op bijv. deuren, wanden, trapleuningen, kasten en meubels in verpleeghuizen, scholen en ziekenhuizen.

 

Deze premium lak is hiermee universeel binnen en buiten toe te passen op tal van ondergronden zoals deuren, wanden, trapleuningen, kasten, meubels etc. Met een potlife van 6 uur is deze 2 componentenlak zeer makkelijk aan te brengen en heeft hij een mooie vloei.

 

100% ISOYCYANAATVRIJ &BESTAND TEGEN CHEMICALIEN
TÜV-GETESTE KWALITEIT

 

Dankzij het gebruik van een nieuwe moderne technologie bevatten component A (de lak) en component B (de harder) geen isocyanaten. Hiermee kan de Aquavision 2K Zijdemat Lak zonder isocyanaatgerelateerde beschermende maatregelen verwerkt worden. Tevens zijn de uitgeharde verfoppervlakken bestand tegen speeksel en transparantie, voldoet aan de eisen van de Europese speelgoednorm EN 71-3 en voldoet aan de geteste weerstand tegen ontsmettingsmiddelen.