Vernieuwde formule BO-KH

De Vista BO-KH vernieuwd receptuur is een oplosmiddelhoudend, witte zeer goed dekkende matte isolerende binnen muur- en plafondverf. Deze vernieuwde formule is geurneutraal en wordt toegepast voor het isoleren van nicotine- en brandschades. Denk hierbij aan watervlekken en roetschade. Met deze unieke Vista BO-KH kunt u direct vlekken isoleren zodat uw muur en/of plafond er weer uit ziet als NIEUW!

De vernieuwde formule heeft de volgende verbeteringen:

 

– Stofdroog in 1 uur
– Overschilderbaar in 12-24 uur
– Spat nagenoeg niet
– Schrobvast
– Langere bewaartijd
– Praktisch reukloos
– Verkrijgbaar in 5 liter en 12,5 liter
– Verbruik van 6 m² per liter
– Geen ARBO-ontheffing bij brandschade

 

NICOTINE- EN BRANDSCHADE ISOLEREN
De Vista BO-KH wordt toegepast wanneer een watergedragen isolerende muurverf niet toepasbaar is. Deze vernieuwde formule heeft een meer mat uiterlijk zoals een gewone muurverf. En hij is tijdens het verwerken vrijwel reukloos. Dit komt doordat er in de nieuwe formule gebruik is gemaakt van een geurloze polymerisaathars. Dit zorgt voor een stevigere structuur van de verf. Door zijn goede isolerende en dekkende eigenschap, is één laag Vista BO-KH meestal genoeg. Daar komt bij dat het theoretisch verbruik verhoogd is van 5 naar 6 m² per liter. Hij is hierdoor dus ook eigenlijk goedkoper!

 

NOG MEER VERBETERINGEN
Vista BO-KH heeft als welkome bijkomstigheid dat deze minder spat. Tevens is deze vernieuwde formule schrobvast. De Vista BO-KH heeft bij brandschade ontheffing in Nederland op de ARBO-regeling (Artikel 4,32A). Hij is dus zonder officiële ontheffing door de professionele verfverwerker toe te passen.