Nieuw Beissier Fixacryl

Maak kennis met de Beissier Fixacryl Spray, een watergedragen fixatiemiddel in een spuitbus. Dit product is geschikt voor poederende en zuigende ondergronden als kalk, gips, cement en beton. Daarnaast kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Het wordt gebruikt voor reparaties van kleine oppervlakken. Het zorgt ervoor dat de muurverf goed hecht op de ondergrond. Dit wordt gedaan door de ondergrond bijvoorbeeld eerst te repareren, daarna het fixatiemiddel aan te brengen en als laatste de muurverf daar overheen te zetten.

 

WANNEER GEBRUIKT U EEN FIXATIEMIDDEL?

 

Fixatiemiddel is een middel dat u gebruikt om sterk en/of onregelmatig zuigende ondergronden zoals wanden en plafonds te fixeren. Fixatiemiddel voorkomt dat de verf onregelmatig op de muren terechtkomt waardoor je kleurverschil en aanzetten zou kunnen zien. Ook zou zonder het gebruik van een fixatiemiddel, de verf kunnen gaan afbladderen omdat verf niet goed hecht op poederende ondergronden. Het is dus een goede voorbereiding op een verdere behandeling van de muur zoals verven, pleisteren of spachtelputz.

 

HOE BRENGT U FIXATIE IN EEN SPRAY AAN?

 

De gangbare fixatiemiddelen voor grote oppervlakte brengen we aan met de kwast en roller. Hierbij is het wel belangrijk dat het goed uitgesmeerd wordt. Fixatiemiddel uit een spray is eveneens vloeibaar. De spray kan kort worden aangebracht op de plek die gefixeerd moet worden. Indien druipers ontstaan, is het van belang om deze weg te strijken. Zodra de fixatie droog is, kunt u de plek verder behandelen.

 

Voor meer informatie neem contact op met één van onze vestigingen.