Kleur van het jaar 2024

Maak kennis met Limitless: Sigma Coatings Kleur van het Jaar 2024.

Warme honingbeige tint weerspiegelt de veranderende klantvoorkeur voor zachtere, lichtere kleuren.

 

In een tijdperk van ongekende creativiteit en verandering, introduceert Sigma met trots de Sigma Coatings kleur van het jaar 2024: Limitless (PPG1091-3). Deze frisse, warme tint belichaamt zowel de kracht van een primaire kleur als de subtiliteit van een neutrale kleur. Met zijn honingbeige uitstraling biedt Limitless een onbeperkt scala aan toepassingen, waardoor klanten de vrijheid hebben om deze kleur te gebruiken waar ze maar willen. Of het nu gaat om het creëren van een moderne, eigentijdse uitstraling of het aanvullen van diverse ontwerpstijlen, Limitless laat zijn veelzijdigheid schitteren als kleur van het jaar 2024.

De kleurexpert van Sigma over de kleur van het jaar 2024, Limitless!
Donna Taylor, een vooraanstaande kleurexpert bij Sigma, deelt haar inzicht: “We bevinden ons in een tijd van explosieve creativiteit en verandering. Klanten benutten kleuren op manieren die voorheen onconventioneel waren, en daarom hebben ze behoefte aan een kleurenpalet dat hen de vrijheid biedt om zowel met nieuwe als bestaande inrichtingen te werken. Onze kleur van het jaar 2024 Limitless belichaamt dit perfect.”

 

De moderne neutrale kleur van Limitless heeft een flexibiliteit die net zo grenzeloos is als zijn naam suggereert. Het neemt de plaats in van de koele neutrale tinten die de afgelopen jaren in overvloed zijn gebruikt. Taylor vervolgt: “De keuze voor Limitless als kleur van het jaar 2024 bevestigt de opkomst van warme neutrale kleuren voor het komende jaar.”

 

Als een knipoog naar de veelzijdigheid van de kleur Limitless en de bereidheid van klanten om een nieuw creatief tijdperk binnen te stappen, voorzien kleurstylisten van PPG Limitless in talloze commerciële en residentiële ruimtes, variërend van stijlen tot texturen, zowel binnen als buiten.

 

Vanwege zijn vermogen om zowel met warme als koele kleuren te harmoniëren, raden Sigma-kleurexperts aan om Limitless overal te gebruiken waar een ruimte een vernieuwing verdient. Deze kleur is ideaal als interieurkleur op alle vier de muren, als accentmuur, op sierlijsten en kasten. Voor een maximale impact suggereren de experts van PPG zelfs het gebruik op onconventionele plekken. Denk aan plafonds, abstracte of geometrische vormen en binnendeuren, om een unieke en trendy uitstraling te creëren.

 

Donna Taylor vat het samen: “Zie Limitless als een frisse en energieke kijk op een neutrale kleur. Of het nu fungeert als hoofdkleur in een kamer of als verfrissend contrast bij warme of koele tinten, Limitless biedt een breed scala aan mogelijkheden.” Ze voegt eraan toe dat Limitless zelfs geschikt is voor gebruik op buitendeuren, het hele exterieur en de sierlijsten van een huis, waardoor het nog aantrekkelijker wordt en voorbereid op een rol als eyecatcher in de hele buurt.

 

“Warme neutrale tinten zijn duurzaam en zullen in 2024 en daarna koele tinten zoals grijs vervangen, zowel in de doe-het-zelf- als professionele segmenten,” concludeert Donna Taylor.