De Nimba van Altrex

Nieuw! De Nimba.

Comfortabel, licht in gewicht én veelzijdig

Waar reguliere huishoudtrappen ongeschikt zijn voor professioneel gebruik en zware industriële trappen te log zijn, komt de Nimba perfect tot haar recht.

 

Uniek aan deze trap zijn de treden met een diepte van wel 110 millimeter. Hierdoor geniet je van extra veel stacomfort op iedere trede. Niet alleen de treden, maar ook de voeten zijn extra groot en voorzien van een anti-slipprofiel. Dit samen zorgt ervoor dat de trap veel grip heeft, zelfs op gladde of zachte ondergronden.

 

Ook op het gebied van gebruiksgemak onderscheidt de Nimba zich. De trap is licht in gewicht en de tooltray bovenop is voorzien van diverse uitsparingen voor gereedschap, zodat je dit altijd bij de hand hebt. Met de geïntegreerde emmerhaak heb je ook altijd je emmer binnen handbereik. Klaar met de klus? Opgevouwen heeft de Nimba een opbergdiepte van slechts 15 centimeter en is dus ook nog eens gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

 

Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Nimba onder andere perfect is voor facilitaire diensten en professionals in de schoonmaakbranche, maar ook voor bijvoorbeeld het gebruik in winkels en horeca. Overal waar een comfortabele, handige en lichtgewicht professionele trap gewenst is.