Altrex Rolshield en Rolguard platformtrappen

Trap Rolshield

Platform Rolshield

Trap Rolguard

Platform Rolguard

Nieuw: RolShield en RolGuard platformtrappen

Optimale veiligheid voor werkzaamheden op hoogte

 

Veilig kunnen werken op hoogte is van levensbelang, letterlijk. Met de nieuwe RolShield en RolGuard platformtrappen wordt dit gemakkelijker dan ooit.

 

Deze trappen zijn voorzien van een groot platform. Dit staat niet alleen prettig, maar voorkomt ook gevaarlijke misstappen. Het veiligheidsframe rondom zorgt bovendien voor een 360 graden valbescherming waardoor je altijd veilig kunt werken met de handen vrij. De stabilisator draagt daarnaast bij aan extra stabiliteit tijdens de werkzaamheden. Kortom, de perfecte combinatie van comfort en veiligheid op hoogte.

 

De RolGuard maakt onderdeel uit van het Altrex PRO+ assortiment en is geschikt voor intensief professioneel gebruik. De RolGuard is geavanceerder uitgevoerd en is in hoogte verstelbaar. Dit zorgt voor extra flexibiliteit en is ideaal bij wisselende plafondhoogtes of verschil in lichaamslengte. De slimme saloondeuren zorgen ervoor dat je het platform moeiteloos kunt betreden. Door de deuren naar binnen te trekken of doormiddel van een knop open je de deuren naar buiten toe. Zo kun je het platform net zo eenvoudig weer verlaten. De RolGuard is indien nodig ook eenvoudig te verplaatsen naar een hogere verdieping dankzij de grote hijsogen.

 

De RolGuard is ook beschikbaar in een inklapbare uitvoering, namelijk de RolGuard Compact 5/7 treden. Deze platformtrap heeft dezelfde eigenschappen als de reguliere RolGuard met 5/7 treden, met het grote verschil dat deze extra ingeklapt kan worden. Dit verminderd de transport- / opberglengte met 44 centimeter tot slechts 2,18 meter. Hierdoor past deze trap in de meeste transportbusjes.

 

Overige specificaties van de RolShield en RolGuard:

 

–  Tredeafstand van 25 cm-

–  Tredediepte van 80 mm in het (vaste) basisframe

–  Maximale belasting van 150 kg

–  Voorzien van twee verschillende uitneembare tooltrays (max. belasting van 25 kg), waarvan er één met emmerhaak (max. 10 kg).