10 april 2019

Red Devil vulmiddelen

Red Devil vulmiddelen

10 april 2019

Red Devil komt uit Amerika en zijn sinds jaar en dag één van de bijzonderste vulmiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn wel het enorme gebruiksgemak en de uiteindelijke kwaliteit.
De in Nederland en België waarschijnlijk bekendste van de drie is de Red Devil ONETIME Plamuur.Red Devil ONETIME Plamuur


Red Devil ONETIME Plamuur is een kant-en-klaar super-lichtgewicht plamuur/renovatiepasta voor binnen en buiten. Zonder moeite gaten, scheuren en naden opvullen in één handeling. Het resultaat is zo glad dat er meestal niet eens geschuurd hoeft te worden. Mocht dat wel noodzakelijk zijn dan gaat dat met het grootste gemak. Extra voordeel is de grote elasticiteit t.o.v. gewone plamuren en het feit dat het in het geheel niet krimpt of slinkt. Dus één keer vullen is voldoende!
 Red Devil ONETIME Beton


Red Devil ONETIME Beton is een één-component lichtgewicht kant-en-klare reparatiemortel. Deze betonplamuur is bestemd voor kleine reparaties in cement, steen en beton, zoals beschadigingen, stortgaatjes en scheurtjes. 
 


Red Devil Quickpaint


Red Devil Quickpaint is een universeel overschilderbare, elastische kit voor de professionele schilder. De Quickpaint is overschilderbaar na 30 minuten, met oplosmiddelhoudende verven na ca. twee uur. Speciaal geformuleerd voor minder krimp en minder kans op fijne scheurtjes.