05 juni 2020

Nieuw Sigma S2U Nova Spray Matt

Nieuw Sigma S2U Nova Spray Matt

05 juni 2020

Door de groeiende vraag naar de matte kwaliteit van de Sigma S2U Nova is daarom vanaf nu Sigma S2U Nova Spray ook in matte kwaliteit beschikbaar! 

Deze verpuitbare, matte, slijt- en krasvaste spuitlakverf zorgt dankzij de unieke LTA+-technologie voor ultieme bescherming van het binnenschilderwerk tegen krassen, slijtage en vettige vingers.

Beschrijving:

Sigma S2U Nova Spray Matt is een hoogwaardige, verspuitbare, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. De LTA+-technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Huidvet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken en eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Sigma S2U Nova Spray Matt is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Ook toe te passen in het onderhoud voor het overspuiten van bestaande verflagen. Ideaal voor projecten met veel repeterend werk, zoals binnendeuren- en kozijnen. Sigma S2U Nova Spray Matt is in één laag dekkend en is in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur.

Kenmerken:
  • Uitstekend bestand tegen huidvetten, vuil en kras- en slijtvast dankzij LTA+- technologie.
  • Verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur.
  • Uitstekende vloeiing.
  • In één laag dekkend.
  • Zeer egaal eindresultaat.